Popálená

Popálená

Anotace: ..

Potácíš se tam,
Kam já nikdy nedosáhnu,
Potopená v bahně
Znovu na špatnou stranu zahnu,
Utíkám k Tobě, své viny na Tebe dál valím
A o horkou lávu své rty štiplavé pálím..

Zas a znovu
Má tvrdohlavá povaha
Přežít a uchovat si sebe
U Tebe mi pomáhá…


Sklem, co neprorazím daní,
Procházím –
A jsem Tvou paní
Žiji z Tvé víry v nás
A neposlouchám vnitřní hlas..

Zraněná běhám po lese
A doufám, že mě nikdo neskolí,
Hrdá srna potácí se-
Potlouká se v okolí..
A doufá,
Že se rána zahojí
A ona bude zas žít v pokoji –
V míru, v lásce, ve štěstí snad,
Že bude s Tebou mít svůj hrad –
A bolest?
Víc už nevnímat..
Autor Ammazonic, 09.07.2009
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí