Naše knížka ?

Naše knížka ?

Anotace: anotace ? žádná...neumim psát ale přece to budu dělat....

Zaprášený díla v knihkupectví,
vyhlížejí jako já
čekaj až je chytnou ruce tvý
a až je budeš mít rád....

Naše hádky
nesmyslný
jako z pohádky...nenapsaný

V tvým autě sedim
a slzami leštím sklo
v tý tmě
jen oni vedí kdo
je kdo...

Tvoje úsměvy
a moje vzlyky
tot celý kouzlo našeho příběhu...

A jak dlouho
nám to vydrží ?
Chvíli pouhou
ale to se říkat nesluší....:/
Autor Likynka, 11.07.2009
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí