Autor-Srdce nezapomíná

Autor-Srdce nezapomíná

Anotace: Život mé drahé Drahy

7.2.2009 16:40

Autor-Srdce nezapomíná

Jsem sama
né však opuštěná
spoustu přátel
a svá zvířátka mám
ty jediní přimě
za ruku mě drží
a mou oporou jsou

Přesto na Tebe myslím
i když se snažím zapomenout
mé srdíčko jsi zranil
mě opustil a tim i zabil

Léta plynou
nemohu zapomenout
přesto jsem šťastná
jinými milovaná
přesto v srdci opuštěná

Snažím se žít
na Tebe zapomenout
srdci to však trvá dýl
přesto jsem šťastná
neboť nejsem sama

Jedno přání však mám
že potkám jiného
který o mě bude stát
srdcem svým bude milovat
a jen pro mě bude žít
tak jako já
Autor JarekBrnoCz, 11.07.2009
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne , vzpominky s nami ziji.

16.07.2009 20:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí