Proti proudu

Proti proudu

Anotace: ...

Proti proudu se nesou zprávy,
že srdce uvízlo mezi spáry
a buší silou do kamene,
ať jí voda ze dna zvedne.
Buší silně, křičí nahlas,
pod hladinou vězněné,
není kdo by jej z temnot vytáh,
není žádné naděje.
Unavené, vyčerpané
chladí jizvy rozervané,
od kamenů ostrých hran,
bolí bolí moře ran.
Autor Evik, 11.07.2009
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Nút, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné veršíky,snad už dnes není bolavo.

03.09.2010 10:40:00 | CULIKATÁ

bolí bolí pravda však síla moře je sůl jež bolest vyvolá a rány hojí...

11.07.2009 17:14:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí