druhé dílko

druhé dílko

Anotace: když rozchod bolí a mysl neví kudy kam

Je temná noc a já nemůžu spát,
přemýšlím o tom moc a moc,
zda-li má nebo nemá mě rád.

Proč jen s Tebou,štastná
chtěla jsem být.
Ted nohy mě zimou zebou
a sama chystám se žít.

Přátelé mi říkají...vzchop se
jsi ještě mladá
jenže oni ty strašné sny nemají
a netrápí je zrada.

Mé srdce ted bolí,
láskou a steskem po Tobě.
Oči mé slzami tváře solí,
nechci žít v tehle té době...


Ale radši ležet v hrobě....
Autor majamaya, 11.07.2009
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., T-Mac
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad je to jenom báseň.A dobrá.

12.07.2009 22:33:00 | Květka Š.

Fujfujfuj, do hrobu rozhodně nepatříš..

12.07.2009 22:10:00 | T-Mac

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí