Zlá krása vztahu

Zlá krása vztahu

Anotace: Mám strach být s dívkou ve vztahu, proč?

Kolikrát se mě lidé ptají,
proč jsem pořád sám?
Když na světě je tolik krásy,
že si mohu vybírat.

Je to celkem fakt,
že už mě to štve,
přesto mám své obavy,
proto hlásím back.

Láska na první pohled je velmi krásná věc,
zamilujete se do snu,
nevíte jak zpět.
Pořád na ni myslíte,
jak byla krásná.
Jenomže ji neznáte tak nevíte,
jestli ji to láká.

Budete se mít rádi,
jiným slovem vztah,
ona chce tohle ty zas tamto,
nevíš, jak bude reagovat.

Holka vidí v tobě ideál,
pozná, že jsi jiný,
při velké smůle odjede do ciziny.

Toho se já nejvíc bojím,
že jsem, jaký jsem a nedokážu dát,
co holka bude si přát.

O čem je vůbec vztah,
co a jak mam dělat,
to drží mě zpátky.
Ať se pak lidi nediví,
že jsem samotářský.
Autor Hantec, 12.07.2009
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí