Pramínek

Pramínek

Anotace: ...

Marnivý hlas potrestal mne,
líbil ses mi a já se nechala,
pramínek po pramínku bičuje mně,
vidíš jak si dopadla.
Máš ráda něžná ústa,
ta která tě spalují,
ale nyní zůstanou pustá,
od tebe se vzdalují.
Jako vánek si provoněl mé místa,
jako růže popíchal trny,
jako anděl s úsměvem ďábla,
si zanechal skvrny..
Autor Evik, 12.07.2009
Přečteno 331x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Thesssinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí