Ztráty a nálezy

Ztráty a nálezy

Anotace: pište komentáře pls...

S kapsou děravou
stékajicí slzou
procházím cestou
na kterou
sám jsem se vydal
po činech které jsem udělal
po chvílích kdy jsem chyboval
stále jsem miloval

teď ruce se mi klepou
srdce buší
není to zimou
ale tím že má duše něco tuší
snad že s každou minutou
je má cesta užší
a kamkoliv mé oči pohlédnou
stále jen prší

ztratil jsem lásku
ztratil jsem štěstí
život dal jsem v sázku
nyní do stolu tluču pěstí
ruce svázané v opasku
a stát na dešti
neslyšet ani hlásku
jen hlasy co smrt věští

chyboval jsem a já to vím
všechno co jsem měl
rozplynulo se v dým
a to co jsem chtěl
byl jen přelud o kterém sním
kdybych to ale věděl
nikdy bych nebyl hloupým
a teď sám tu neseděl

snad jednou dostanu šanci
šanci naleznout
jak víla mých snů tančí
koukat jí do očí, zlehka jí obejmout
tohle mi doopravdy stačí
pak budu moci vše pevně v ruce uchytnout
co tak na srdci mě tlačí
nikdy to nepustit a vedle nešlápnout

snad jednou neleznu
co sem ztratil
snad jednou pozvednu
pohár štěstí z kterého jsem se napil

SNAD NAJDU TO MÍSTO KDE UKRÝVAJÍ SE ZTRÁTY A NÁLEZY :'-(
Autor Mirusek, 13.07.2009
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí