Ty jenž...

Ty jenž...

Anotace: ...z velkého vzteku, který byl předléty a je pryč

Ty, jenž mou duši zraňuješ, Ty, jenž z neštěstí se raduješ.

Ty, jenž jsi mou důvěru zklamal, Ty, jenž si srdce mé zlámal.

Ty, jenž povahu máš z azbestu, Ty, jenž nedíváš se na cestu.

Ty, jenž charakter tak postrádáš, Ty, jenž jen sám sobě pomáháš.

Ty, jenž zneužíváš důvěry, Ty poznáš osudové údery.

Až zasáhnou Tě pochopíš, co padat je až na dno, však zneužívat lásky jde Ti zatím snadno.

Ta muka co jsi způsobil se Ti jednou vrátí, ale pozor dej si “drahoušku“, čas už se Ti krátí!!
Autor Justýna, 15.07.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí