O tom, co bude po tom

O tom, co bude po tom

Anotace: další moje písnička...=o)

Sbírka: Věci, co neříkám

Všechno kolem je něčím podivný,
hádej čím to je,
smysl všednost z obyčejných dní,
zamykám dveře pokoje.

Vyjdu ven,úsměv mě nepřechází,
hádej kým to je,
procházím vývojovou fází,
Nevnímám právě kde kdo je.

REF1:
Proč náhle pocit mám,že se v tobě nevyznám,
že s takovou budem asi každý sám.
No tak hej,dopřej si trochu odvahy,
řekni co chceš nevidím ti do hlavy.

Vzpomínáš,jak nám bylo fajn,
přemýšlím jak ti je,
a proč ses potom neozval,
otvírám dvěře pokoje.

Všechno tak stejně šedivé,
umělý úsměv nasadím,
odpověz,ale pravdivě,
než náladu každýmu rozladím.

REF2:
Řekni mi co víš,myslíš,co očekáváš,
znáš,snídáš,když ráno vstáváš.
s životem se nedá rvát,
když nevím jestli mě máš rád.

Odpověď stále ještě neznám,
hádej čím to je,
fakt se v tobě těžko vyznám,
tak mi řekni jak to je.

REF2
REF1
REF2
Autor Kristýnka15, 15.07.2009
Přečteno 410x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, BERYL.K, Elza511, Bíša, klajusenka, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám, že je to zhudebněný?! Bo je to fakt dobrý...*:)

20.02.2010 09:33:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí