Chci zapomenout

Chci zapomenout

Anotace: Básničku jsem napsala, když jsem byla hodně smutná a chtěla se zbavit veškerého citu k jednomu člověku ..

Kráčím sama do svého nitra, tak černé a plné bolesti,
v tom jediná naděje mi svitla, však nic dobrého nevěstí.
Vím, že tohle bych neměla, ale nemůžu si pomoct,
nezbývá však, než své srdce prostě přemoct.
S tím teď už nic neudělám, život musí jít dál.
Já, jako princezna zhrzená a on jako král.
Takhle to ale nenechám, já vyjdu jako ta silná,
beztak jsi mě neměl rád, ta představa byla nejspíš mylná.
Nebo třeba měl, co já vím. To už se teď ale nedozvím.
Byl jsi moje láska - tajná, sladká, veliká.
O tom co bylo se ale nikde neříká.
Vím, jak by to dopadlo. Lži, pomluvy, nadávky.
Radši si to pro sebe zamknu v hlavě za vrátky.
Dnes už jsem jiný člověk, žádné stresy, vzlyky,
dost hezká na to, abych si našla jiné kluky.
Uzavírám kapitolu - řetěz horem dolem, teď ti říkám, Honzo, mé poslední sbohem.
Autor MyScene, 15.07.2009
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí