ona

ona

Anotace: co dodat

sníh taje krásou její,
i listy stromů v bezvětří se chvějí.
kde tma před ní se ztrácí,jasná zář pozvolna se vrací.
kéž přání jedno mohu mít,
nechŤ čas na chvíli se zastaví,
ať sledovat ji mohu potají.

snad anďel z nebe slétl,
snad suchý strom,co znova kvetl,
snad krásný sen,co v noci zdá se,
snad není jen přelud,proto ptám se.
Autor tomuii, 15.07.2009
Přečteno 361x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Gudula, darkday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí