Hvězdičko nebeská

Hvězdičko nebeská

Anotace: hvězdy lásce mé

25.1.2009 16:33

Hvězdičko nebeská

Hvězdičko nebeská
krásně líbezná
vesmírný to poklade
měsíci nejbližší
mému srdci nejdražší

Při pohledu na Tebe
Tvých krásných očí
jako bych se díval
natu oblohu noční
kde Ty jasně záříš

Jsi jako mé srdce
hvězdičko nebeská

Štěstím záříš
a Tvůj svit a lesk
v dáli rozjasňuje
naše srdíčka
jsou šťastná

Smutníš
a lesk Tvůj se ztrácí
a uhasíná v dáli
za zády měsíce
a naše srdce smutní
a stýská se jim

Hvězdičko nebeská
když záříš jsem šťasten
když smutníš pláču
chci být s Tebou
a Tvůj lesk Ti vracet
každou chvíli
Tvého života
stráveným v našich srdcích
kdekoliv kde budeš Ty

Hvězdičko nebeská
mému srdci nejbližší
a nejdražší
jsi světlem
mých myšlenek
a všeho comi chybí
Autor JarekBrnoCz, 16.07.2009
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: carodejka, Tacca, Gudula
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ver a vse co si prejes se Ti vyplni a hvezdy toho jsou tichym svedkem.

16.07.2009 20:35:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí