Sedmikráska

Sedmikráska

Anotace: pro Tebe miláčku

27.1.2009 20:10

Sedmikráska

Sedmikrásko
líbezný to kvítku
na louce schovaný
mezi jinými sedmikráskami
ukaž se
ať Tvůj květ
je jak úsměv a políbení
při slunečním pohlazení

Sedmikrásko
lásko
Tebe mám tak rád
neschovávej se
jen ukaž světu
svoji něžnou krásu
a barevnost kterou v sobě máš
malíř by měl radost a potěšení
kdyby Tě směl
na svém plátně mít
svým štětcem a barvou
by vylíčil
Tvou krásu a něhu
jež v sobě máš

Sedmikrásko líbezná
na louce schovaná
mezi jinými květy ukrytá

Sedmikrásko
kvítku líbezný
sluníčko svítí
a paprsky svými
Tě zahřívá
po lehkém deštíku
jež Tě skropil
a Tebe celou ovlažil
a něžný vánek
vál do Tvých jemných vlasů

Sedmikrásko
lásko má neodcházej
zůstaň se mnou ještě chvíli
vím sluníčko zapadá
a i Ty jdeš spát
dobrou noc Sedmikrásko
ráno mi bude ctí
Tě mít po boku svém
s raním sluníčkem
a kapkami rosy
Autor JarekBrnoCz, 16.07.2009
Přečteno 402x
Tipy 7
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, carodejka, Tacca, Hazentla, Květka Š., Gudula
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezna, libezna a krasna!

16.07.2009 20:36:00 | carodejka

..sedmikráska něžný kvítek..:-))

16.07.2009 18:29:00 | Tacca

Pěkné,sedmikráska se ale má...

16.07.2009 16:20:00 | Květka Š.

Moc krásně napsané vyznání...

16.07.2009 14:36:00 | hypertenze

No já nemám slov... další krásné vyznání lásky :-))

16.07.2009 13:18:00 | dreamer.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí