poblouznění

poblouznění

Anotace: ......

vdechuji vůni,
jež jako opar se nad jarní loukou vznáší.
cítím její dotek,
jak zlehýnka lístek růže na tvář mi padá.
vidím krásu,
ani noc do spár svých ji neschová.
slyším líbezný hlas,
co struny harfy rozzvučí.
musíš ji milovat,srdce si přeje,srdce poručí!
Autor tomuii, 16.07.2009
Přečteno 383x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí