dokonalá

dokonalá

Anotace: ... ve skále stála ...

.
dokonalá
ve skále stála
z pěny právě
zrodila se

v celé kráse
a jeho touze
po nové lásce
co si přála

pod skálou

po staletí
znova kráčel
na stejné místo
hledat objetí

a tam se zeptal
„pradávná lásko
můj sladký sne
jak ti bylo

tak dlouho
beze mne ?“

... a Pan jim zase zahrál na píšťalku ...
.
Autor a_tao, 16.07.2009
Přečteno 392x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Churry, Mbonita, Druza, Psavec, Házté, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí