Nepřítel v masce

Nepřítel v masce

Anotace: ..................

Čas který se zastavil
v tom okamžiku
kdy černý jezdec
na magickém plátně
fialového nebe
přede mnou se objevil

přízrak který
tvář má
mého největší nepřítele
té ženy
která mi lhala do tváře
svými řečmi
okouzlila mě
temné oči má
dvě zbraně u sebe nosí

svůj šarm
dýku kterou vráží
do srdce všem nešťastníkům
kteří se s ní setkají

padám do vody
dýku mám v srdci
krev kolem mě
abstraktní obrazy vytváří
umírám ve tmě
V mlze která
bažinu obklopuje
kříže se staví
hranice hoří
svíčky na mém hrobě
lidé bez tváře zapalují
mrtví kolem mě
na mě šahají

anděl se mi zjevuje
její tvář
v slunci nevidím
lásku mi dává
polibky plné lásky
naději v prázdnotě
tu bestii zahání
do její temnoty
temné kobky kde žije

léčí mé rány
v ráji
fontána lásky
do žil novou sílu
dala mi……




čas se během okamžiku rozběhl
poznal jsem
pro co
žít se má…….

věřit
doufat
Autor Vlk v rouše, 19.07.2009
Přečteno 347x
Tipy 21
Poslední tipující: Laivindia, hašlerka, shakespeares, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, labuť, 6thSun, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

cele jsem si to představoval,je to pěkně napsané

19.07.2009 15:16:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí