Boj

Boj

Anotace: ...

Sbírka: O mých trápeních ...

Chtěla bych být rybkou,
co si v řece pluje.
Nic na srdci ji netíží,
nikdo neubližuje.

Chtěla bych být jako ona,
životem si propoluvat
a nemít tu potřebu
někoho milovat.

Má poslední láska
mi přinesla jen trápení.
Drží se ve mě dlouho,
ubližovat mi nelení.

Já však kdybych mohla
ze srdce ji vymažu,
toho koho ráda mám,
zase já zle oklamu.

Už bych si přála být,
ta co ten boj vyhraje
a nad tímhle člověkem
konečně vyzraje.

Byla bych šťastnější
bez citu k němu..
A tak jenom doufám,
že to trápení má cenu.
Autor Babunka, 19.07.2009
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Black Swan, al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všechno zlé, je k něčemu dobré..

19.05.2010 14:42:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí