Hlídej ho!

Hlídej ho!

Anotace: Troška stýskání

Píšu Ti psaní broučku můj
Vlasy rozhodím na polštář
U srdce mého prosím Tě stůj
Přeji si, když slza lemuje mou tvář

Tvoje triko v rukách svírám
Že Tebe objímám si představím
Obejmu ho, když ráno snídám
Obejmu ho každý večer před spaním

Stůj u mého srdce, to snad přát si smím
Snad kdybys jen trochu mohl, jsi tu se mnou
O tom jak jsem v tvé náruči sním
O tom jak hladím tvojí kůži jemnou

Píšu Ti zamilované psaníčko
Vidím Tě když oči zavírám
Snad chápeš aspoň maličko
Proč abych neřvala, zuby zatínám

Vidím tě když jsou otevřené
Vidím Tě úplně všude
Chybíš mi a nikdo mě nepřesvědčí o tom, že ne
Vím, nějak bylo, nějak bude…

Směji se na fotku, kde Ti to sluší
Stačí mi vědět, že jsem jen tvoje a Ty jsi můj
Proč srdce mi tak buší?
O no prosí zas. Ty u mě stůj!

Stůj u něj, hlídej ho
Ono se bojí
Ať nikdy nezradí ho
Ten co u něj stojí…
Autor Gudula, 20.07.2009
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: BARBYE, Psavec, Markéta Hl., s.e.n, Hazentla, nejsembásník
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taková je láska..

21.07.2009 13:55:00 | BARBYE

Docela mne uchvátila tvá báseň
příjemné počteníčko.

20.07.2009 12:24:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí