Miluji tě

Miluji tě

Anotace: ...

Drážka mezi dláždicemi
tam špína jako mezi všemi
lidmi, mezi mostem, plání
na co koukáš? na sebe? ne
na ni
na všechny lidi, co mé srdce svírají
ale nikdo si s ním nemůže hrát
jen ty, a koukej se za mě prát
ja mám víc než jen...tě rád
a ty to víš...
nevím zda něco jiného uvidíš
nežli můj hněv, když nejsem poblíž
tebe a nás dvou
a přec...horší věci jsou
ale já je nechci, chci tebe
každou chvíli, co koukáme se na nebe
a když ne, doufám, že každý z nás...
toho druhého vidíme
tak to půjde snáz
Autor Hmota, 21.07.2009
Přečteno 751x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí