Panenka

Panenka

Anotace: Našla jsem pár starých básniček a tato je jedna z nich..

Úsměv na rtech
srdce chřadne
krásné sny po nocích
ranní slzavé údolí...

Panenka na hraní
pocity mé...

Češeš vlasy,oblékáš šaty,
potom tě omrzí....
ODKOPNEŠ JI!!!

Vyznává lásku,
co z toho má?
Jen pouhé DÍK!!!!

Vzpomínky,srdce je zaplněno TEBOU!
Nejde jen tak ZAPOMENOUT!
Zapomenout...že TĚ MILUJI!
Autor Andííí, 21.07.2009
Přečteno 317x
Tipy 6
Poslední tipující: JohnyD., Neldor, al-pacino, sestra-konec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí