a já žárlivosti ve svém loži rozestýlám...

a já žárlivosti ve svém loži rozestýlám...

Anotace: Někdy stačí krátký telefonát z dovolené...

..........................


Můj milý ve sklípku
s tou druhou
jenž je vlastně první
a já žárlivosti ve svém loži rozestýlám
dnes ona mi je společnicí
,když ty jsi daleko
šeptat mi bude do spánku
o úsměvech
o dotycích
o vábivé vůni vína
jak krásně rozehřívá...

Já vzdálená
a ona na dosah
právoplatná žena...




......................
Autor Manon.H, 21.07.2009
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: Nussichoco, kroužek, Jana M., Markéta Hl., Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to chodí, nejsi-li ta první...

21.07.2009 15:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí