Kdy mi prozradíš...?

Kdy mi prozradíš...?

Anotace: Starší básnička...jsem byla zrovna smutná a tak jsem otevřela okno sedla si do něj a koukala se na úplněk.

Večer byl úplněk,
táhl mě k sobě.
Já dívala se do jádra záře
a cítila,jak srdce pláče!

,,Miluji Tě," řekla jsem
a doufala,že hvězdy mi prozradí,
co kě mně vlastně cítíš?

Jsou-li to pocity plné lásky
nebo to byla hra hloupé sázky?

Spoustu slz jsem uronila,než abych zapomněla
a vyrvala Tě ze svého srdce...ze svého života.
NAVŽDY!
Autor Andííí, 22.07.2009
Přečteno 352x
Tipy 3
Poslední tipující: JohnyD., al-pacino
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, jen bych si dala více záležet na rýmech...je to báseň ne?

02.09.2009 20:02:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí