opuštěná

opuštěná

Anotace: básnicka o tom jak moc člověku muže láska chybět

Kam zavedl mě život,co semnou zvažuje?
Nechci být člověkem co si jenom stěžuje...

Však bez lásky moc smutno je mi
kdo udělá mě šťastnou kdo od samoty pomůže mi?

Celý den se děsím že už zase přijde noc
s ní temnota,úzkost,chlad,plakat chce se mi zas moc.

Zas sama tady sedím,společnost mi dělaj čtyři stěny,
kdo přijde,kdo to změní?

Kdo udělá můj život krásnějším
láska je pro mě citem,čím dál tím vzácnějším

lásku težko získáš,lehko ztratíš
za každou chybu tvrdě zaplatíš

Proč život není pohádka,kde vše má dobrý konec
proč existuje smutek,pláč,hořkost a bolest.....
Autor pistalka85, 23.07.2009
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí