Ztráta

Ztráta

Anotace: .

Vše mě bolí
Trhají se mi vnitřnosti
Vypuzuji, co si do mě zasel
Nenávidím tě
Tvoje znásilnění
Sobeké a ješitné
Obalené účelností a přínosem
Přínosem bolesti a nenávisti,
Když nebe máme daleko,
Tak projdeme se kanálem,
Ale já lásko,
Já tam za tebou nepůjdu,
A proto, až všechno vypudím,
Budu sama sebou
Blíže k nebi než ty.
Autor Ja-Mijina, 23.07.2009
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: dead-head
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když nebe máme daleko,
Tak projdeme se kanálem,....Moc hezké, smutné...

19.08.2009 19:24:00 | malá slečna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí