Pamatuješ?

Pamatuješ?

Anotace: Pochopí jen jeden člověk. a Ten si to nejspíš nepřečte..

Pamatuješ ten den?
Vážně nebyl jen sen,
První doušek levné vodky,
V hlavě mé zůstali fotky.
Na lavičce-spolu
Smáli jsme se všemu.
Tobě je fakt čtrnáct?
Řekl bych tak sedmnáct.
Večer šel rychle dál,
A tys pomalu tál.
Přišla ta chvíle,
Musela jsem říct
Bylo mi s tebou mile,
ale musím jít.
Usmál ses- zvláštně,
Tvářil ses- nešťastně.
Ale asi si byl rád,
Proč jsi nezůstal jen kamarád?
Doprovodil si mě domů,
Pamatuješ zvuky hromů?
Blýskalo se, pršelo,
Na naše hlavy kapalo.
Ploužák na ulici,
Utekli jsme policii.
Velký hoper a malé emo,
Byly jsme jako Křemílek a Nemo,
Desetiminutová cesta
Trvala hodinu,
Naše malá gesta,
Nekonečno polibků.
Mám tě ráda
A vím že ty mně,
Mezi náma kláda,
Sami ve tmě.
Chci tě vidět!
Co mi brání?
Chci tě slyšet!
Co tě chrání?
Věk prý není překážka.
Myslíš to vážně?
Jsem jen malá holka,
Co se stala obětí své vášně.
Autor SaskieSmith, 24.07.2009
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc dobré

24.07.2009 14:20:00 | al-pacino

...za příběh ST

24.07.2009 11:44:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí