To, co zbylo mému srdci

To, co zbylo mému srdci

Anotace: nehledejte smyslu, kde se ho nedostává, stejně tak jako se nedostalo mému srdci pochopení!

To, co se nám zdá, je jen jako
to, co se nám nelíbí je škvár
bez lásky je těžké hledat,lásko
když chvílí nám zbývá jen pár

Proč trápit se marnou touhou
přoč shánět se po citu prázdném
duše je prázdná krajina zalita mlhou
a není důvod lpět na muži zrádném

Není žádný člověk, který neměl by
milovat, smát se a toužit
není důvod plakat, nemá-li
pro co se do hloubi srdce soužit

čas na lásku nebyl mi dán darem
ta chvilka rovna věků dlouhých
vše začíná a končí prudkým zmarem
je jen zdáním na poli duší pouhých

bez ladu a skladu leří srdce
na dně oceánu dívčích slz slaných
bez smíchu a lásky nesou trpce
to zbývá po zlomených srdcích
Autor Elesari Zareth Dënean, 26.07.2009
Přečteno 473x
Tipy 16
Poslední tipující: tato22, Leedram, ilona, susana načeva, Lachailla, Pevya, Fighting Dreamer, lennerka, Markéta G., Tezia Raven, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krutá realita :o(

19.12.2009 21:17:00 | Lachailla

Cituplná smutná básenka. Líbí se mi moc.

31.10.2009 10:54:00 | Pevya

krásné..myslím, že rozumím..

19.09.2009 10:51:00 | Striga

ach, koľko smútku.. :( precítené, krásne

09.09.2009 12:32:00 | lennerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí