Len

Len

Anotace: Napadlo mě to nad jednou fotografií.

Sbírka: Vulva

Leží před tebou

rozječená!

vlasy jak len
spálené
uhlem a popelem
na voskovém papíře

ústy odpovídají
ne, ne ne!
ne, Ne NE!
tak sladce
volá volá
kolemjdoucího
osvoboď mě!

vlasy jak len
spálené
uhlem a popelem
na voskovém papíře

ústy odpovídám ji
ne!
zničená jsi zničena!
za to že jsi potratila
víru!

prach nese vítr pryč
Autor Marllone, 27.07.2009
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí