proti mně

proti mně

Anotace: tak to fakt nevim, co tu psát.

Sbírka: chtěla jsem tebe

najdeme se a usmíříme
ale jsi v každém kousku stínu
pak s hořkou chutí všech těch blínů
pojď stát vždy při mně - proti mně

klidně se dotkni - musíš jemně
jak dotek noci po červánku
svou hlavu ztratím v nočním vánku
stojíš vždy při mně - proti mně
.
.
navždy
.
stůj při mně lásko - proti mě
Autor paramita, 28.07.2009
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, nejsembásník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí