Pro L.D.

Pro L.D.

Anotace: ... L.D. , snad vis ze jsi pro me byl spis navykove LSD!

Sbírka: Pro Lukáše

Ani v básních na jiné téma není ten správný cit.
Vzpírám se, zkouším…jen s jednou osobou stále však toužím být!

Je čas přiznat si pravdu, stále tě moc miluji.
Dny pomalu plynou a já marně bojuji.

Chci s TEBOU hledat světa divy,
chci poslouchat dál tvé plané sliby.

Chci převléknout svoji realitu,
z černé zpátky do blankytu.

Lásku jsem na lásku vytáhla jako pistoli,nepomohlo,
efekt je ten, že dalšího člověka srdíčko zabolí.

I v novém vztahu lžu sobě do očí.
Modlím se ať ke mě zády se otočí, protože k “němu“ nejsem fér.

Pořád přemýšlím jak získat tě zpátky.
Dávají někde lásku na splátky???

Po kapkách, po kouscích, jakkoli.
Jen ať už proboha nebolí…
Autor Justýna, 30.07.2009
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí