A.M.

A.M.

Anotace: ...neděje-li se naděje, tedy je básníku hej a srdci ouvej...

Díval jsem se v pátek na nebe...
...jak vítr kreslí oblaka do inkoustu...
A čas od času viděl jsem v té kráse tebe.
...jen občas i když velkou chtěl jsem spoustu...

obrázků půvabu jež je srdci milý...
peříček z něžných perutí...

A nenasytně obracím zas své oči k nebi ze kterého sněžíš...
hladíš mě po tváři a nezněle uleháš....
měníš se v rosu co kane a svlaží...
snad rty, snad zemi

tu jež dědkové omyli svou krví
pro tebe ji více miluji, protože jiná hrouda nezplodí takovou ženu.
však nevím co chci - poslední být nebo prvý

V prachu ležet u pat tvého oltáře nebo tě mít.

Tak kradu drobečky představ z obojího a doufám, že tě mé řádky nezarmoutí.
Dívám se dnes na kovově šedou nepopsanou stránku
A hledám úsměv, který zmáhá pevnost mých kolen.

Klečet před tebou - to se sluší
Autor Cybermud, 30.07.2009
Přečteno 338x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Mbonita, Sleepwalker, destovecka, maranika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný,citový a něžný text
stojím tu v údivu
jak před oltářem
v chrámu bytí

ST

30.07.2009 21:05:00 | Mbonita

Klečící muž? On musí být tůze veliký a ona tůze.. rozkošná.. Nu což.. Inkoust nebo tuž, buď rád, že jsi muž..

30.07.2009 18:21:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí