Ranní svěrače

Ranní svěrače

Anotace: ...

Ze tmy na mě blikala
dvě malá letadla.

A já
konečně začala mluvit ...

O chmýří,co padá levou stranou,
o tom,jak těžko říct nashledanou...

O touze,která však láskou není,
upadá postupně v zapomění...

O slzách uvízlých v očních důlkách,
melounu hořkého rajských půlkách.

O droze,která se v mozku rodí,
mrtvolky chytře pak za nos vodí.

O svěračích na hrudi,
co náhle tě probudí ...

A ty

proklínáš ráno.
Autor Zefi, 30.07.2009
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, teď už nikdo, divoska_jaja, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí