Odchádzaš?

Odchádzaš?

Anotace: m

Úlomky v mojej duši
padajú do tvojich dlaní.
Viem,že si z nich lásku poskladáš.
Črepinou sa stať musím,
aby som ťa na svitaní
videl ako odchádzaš.

Kúsok z mojich básní,
ktoré zneli nocou
ostali ti na perách.
Zlaté hviezdy zhasli
asi pred polnocou.
Ostal iba nápis na dverách.

Odnášaš si trochu vlahy
z mojich ranných bozkov.
Nie že mi ich stratíš.
Možno zajtra na svitaní
budeš zase božskou
a všetky mi ich vrátiš.
Autor solar1, 01.08.2009
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí