Trojice letních hvězd

Trojice letních hvězd

Anotace: Báseń

Srdce pro Tebe
láskou poháněno
krásným slovem oživeno

smutkem i dvojím sevřením
duší a tělem - dvojím tepem
Tvým teplem, mým osudem

Trojice letních hvězd
v noci roj světlušek
lásky doušek
každé léto Ti mne připomene
že mne nikdy neztratíš
když lásku mou nezradíš

I když mně už nikdy neuvidíš
mé letní polibky ucítíš, když
po nich zatoužíš

Zbývá pár minut samoty
tvé slzy kanou na mou duši
zkoušenou Tvým pláčem
a já tvoji ruku nechci pustit
z dlaně ven

Budu Tě stále milovat

I když já tu už bez Tebe dávno nejsem
Autor Megalo'R, 02.08.2009
Přečteno 442x
Tipy 20
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, zelená víla, dream in emptiness, hanele m., Niky88, ilona, carodejka, mensaje, Caracol, strašidýlko-střapatý, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesobecká láska..

31.08.2011 20:23:00 | zelená víla

krásná, bolavá, jak jinak, když láska.. ST

13.08.2010 01:01:00 | dream in emptiness

Krásné, něžné, plné vzácných citů.

25.11.2009 02:40:00 | carodejka

Pusinku, srdíčko

06.10.2009 10:05:00 | mensaje

.... láska.... krásné, křehké slovo

10.09.2009 10:38:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí