Srdce mé Tě stále vnímá

Srdce mé Tě stále vnímá

Anotace: není co k tomu říci :-)

26.07.09 00:13
psáno ve Vanovicích na Malé Hané

Srdce mé Tě stále vnímá

Myšlenky mé plynou
jako mraky na obloze
se stálou vzpomínkou
na Tebe drahá

ve své mysli
vnímám Tebe
Tvůj pohled
Tvou tvář
Tvůj polibek
Tvé srdce

mysl má
Tě neustále vnímá
a vrací se k Tobě
jako k ženě
kterou srdce odmítá opustit
ba na jedinou chvíli

chybíš mi
a srdce mé
jen vzpomínkou na Tebe
buší jako zvon
a jemným dotekem
a pohlazením
po Tvé tváři
s pohledem
do Tvých krásných očí
barvy jemného mechu kapradí
..........
Autor JarekBrnoCz, 02.08.2009
Přečteno 565x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, Simísek, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krasne vyznani.

05.08.2009 23:04:00 | carodejka

a taky pravdivé vyznání

02.08.2009 18:55:00 | JarekBrnoCz

Musela být síla:)) pěkné:)

02.08.2009 18:02:00 | Simísek

pěkné vyznání,jo,jo.

02.08.2009 13:28:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí