Vysoká laťka

Vysoká laťka

Anotace: ..kterou nasadila má životní láska...která je pryč, snad v příštím životě

Sbírka: Pro Lukáše

Slzy se mi do očí derou,
pocity dál ve mě se perou.

Kam asi směřuje můj současný stav?
Má duše je jak by ji pošlapal dav.

Zničená, samý šrám a samá modřina.
Všechno v ní končí a všechno začíná.

Ale co když stagnuje? Co dělat mám?
Asi si na net inzerát dám.

Pomoc, srdce rozervané!
Najde se někdo komu bude říkat pane?

Zájemci jsou, ale kritéria velká.
Upřímný, milý, pilný jak včelka.

Rozumný, citlivý, no proste on.
Ten co zas rozhoupe v srdci mém zvon.

Ležet zas na hrudi, poslouchat – bum bum, bum bum.
Dala bych všechno, snad i svůj rodný dům – za druhou šanci.

Přemýšlej, je někdo jako já?
Je někdo kdo ti srdce bez výhrady dá?

Není, až na to přijdeš, ozvi se…..
Autor Justýna, 03.08.2009
Přečteno 342x
Tipy 2
Poslední tipující: lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí