slunce

slunce

Anotace: báseň o lásce a neopětování

Sbírka: Moje pocitařiny

slunce

slunce mě pálí do tváří
a snad mě taky prozáří
to teplo hebké a hřejivé
co zahřeje moje srdce bolavé
jenž hlava mě bolí z lásky své
lásky neopětované a zrazené
a snad teplo slunce zahojí
co jinak stále se nehojí

bolí hlava z neuskutečněné lásky
co sama se ztratila bez hlásky
což přidělalo mi jen vrásky,ale
náladu a víra v novou nepřestaly

venku je krásný jarní den
a tak užijme si hezký den
bez lásky život umí taky krásný být
láska je pomíjivá jako ta květina
nezalíváš uschne a je z ní sušina
Autor třeštidlo, 04.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí