Kdykoli zavřu oči

Kdykoli zavřu oči

Anotace: O touze, mít jednoho člověka u sebe.

Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe.
Tvé oči, tvůj úsměv, můj kousek nebe.
A počasí je nejisté, spíš zataženo,
a zítra mě čeká další kalné ráno.

Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe
a tmavé, zlé, zatažené nebe.
Slunce se nám schovalo,
kdoví, kdy výjde zas.
Kdoví, kdy zas spatříme
jeho zlatavý jas.

Kdykoliv zavřu oči, tak vidím tebe
A vím jediné, chci tě mít vedle sebe.
Autor Helča.p, 05.08.2009
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: Isquieasuus, Simísek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji,,, Slunce pořád nevysvitlo, ale čekám

10.08.2009 20:18:00 | Helča.p

Od srdíčka:) Snad brzy vysvitne Slunce na bezmračném nebi

05.08.2009 22:57:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí