Nad ránem

Nad ránem

Anotace: Láska je řeka, plynoucí srdcem.

Sbírka: Jak chutná život.

Mezi nocí a ránem slunce otevírá ústa,
a dlań otevřená, je miska života.
Vstává, okno otevírá,
a vítr,
vítr jí obejmul.

Čas se zastavil,
dívka je jak sen,
a ze svého srdce,
sochá sebe sama.
Ona je svůj mistr,
svůj sochař,
a láska uzavírá smlouvu.

Přichází, vstupuje do domu, do jejího pokoje,
sundavá svoji osobnost,
pokládá na slunce stín,
vchází,
vchází do jejího srdce,
a den prostírá,
prostírá sám sebe.
Autor Hombre, 06.08.2009
Přečteno 425x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Mbonita, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Moc hezké počtení, opravdu. ST!

06.08.2009 18:33:00 | NikitaNikaT.

krásná :)

06.08.2009 15:22:00 | Romana Šamanka Ladyloba

... a Tvou básní... ( patří k anotaci )

06.08.2009 15:13:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí