Klání pod hvězdami

Klání pod hvězdami

Anotace: ...nahořklá trošičku

Pod nebeskou bání
probíhalo klání.
A to hrdost s touhou
však chviličku pouhou ...

,,Já náročný som,láska",
řekls na začátku
však život je sázka,
ty změnils ho v pohádku.

Pod nebeskou bání,
bání plnou hvězd
skončilo se klání
o jednu z mých cest.

Źe náročnost bolí,
netřeba žalovat,
kdo lásku volí,
může hrdost pochovat ...
Autor Zefi, 06.08.2009
Přečteno 331x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Sleepwalker, Agniezka, WAYWARD, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je krásná,a je křehká..

23.09.2009 13:19:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí