Na Vás je teď řada aneb Čistá láska

Na Vás je teď řada aneb Čistá láska

Anotace: Trocha té poezie. Kdo by se v šestnácti necítil prokletým básníkem... :D :D

NA VÁS JE TEĎ ŘADA
ANEB ČISTÁ LÁSKA


Vždy, když z okna se koukám
Sám sebe nejčastěji ponoukám
Podívej se do své duše
Otáčím se za sebe, něco tuše.

Namáhám se spatřit čistou lásku
Dám za ní snad svůj život v sázku
Jestli přijde, nebo ne
A nebo v prázdnu zůstane.

Kolik dívčích srdcí prahne po flirtu
Už to závisí jen na kávě a dortu
Káva je dnes srdce mé
Dort je kus mé duše zasněné.

Žádná čistá láska, snad ve vesmíru
Dám jí pod hlavu polštářek z kašmíru
Budu do ucha šeptat jí slůvka něžná
Že je má královna snů, tichá kněžna.

Už zhasínám a stíny se líhnou
Mé oči jen k té jediné tíhnou
Stop, už nechci psát básní tucet
Láska dnes dort není, chutná jak ocet.

A proto píši tyto řádky poněkud zasněné
Když soused na mě volá: "Zhasněte!"
Čistá láska, ano, to je jedna velká vnada
Nechci psát o tom samém, na Vás je teď řada...
Autor Zasněný básník, 07.08.2009
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Danik, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase ta romantika,romantika..:D:) Ale chvilku sem letěla na obláčku,krásná,vážně ;)

07.08.2009 20:47:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí