Být středobodem

Být středobodem

Anotace: Zase jedna o lásce....jak jinak!

Hvězd dotýkat se,
k nebi nočnímu chci vzlétnout,
jen s tebou smát se,
v očích tvých se zhlédnout.

Hvězd dotknout se,
hvězd těch zářivých,
jen s tebou líbat se,
být středobodem světů tvých.

Hvězdy vidět ve tvých očích,
zažít lásku jenom s tebou,
cítit tě jako vůni květů lučních,
být v náhrdelníku světa tvou perlou.
Autor Vera, 07.08.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: JarekBrnoCz, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí