,,Strach´´

,,Strach´´

Anotace: ..možná je to strachem, možná tím, že se mi zdá, že někoho ztrácím..

Sbírka: Mé výtvory

I když se to jen zdá, hvězdička mi před nosem padá...
Proč padá ovšem dolu, proč nepadá ,,nahoru´´???
Myslí si hvězdička, že jsem blázen,
myslí si, že to moc dramatizuju?
Myslet si, že bláznem jsem, je tak milé, páč bláznem jsem do nekoho!!
Myslet si, že něco dramatizuju, je však nemilé, protože to tak není..
Zamyslet se nad sebou, je nejlepší způsob, kterým jde poznat, že to není ,,normalní´´..
,,Však se uvidíme, dočkej času..´´ - Jak mile vloženo do SMS, ale ...
Každy si jednou uvedomí, kolik pro něho znamená nejmilejší člověk na světě..
Možná jsem si to uvědomila později a vím, že toho lituju..
Každým dnem bez tebe, se víc a víc bojím..
Kazdým dnem s tebou, tě víc a víc chci udělat štastnou..
Proč je větší procento dnů bez tebe?
Proč si to tolik všechno beru??
Proč brečím, když vím, že druhý den jsem jak oteklá bobule?
Slzy pro tebe, které nikdy neoceníš, taky proč, tak proč to dělám?
Třeba nevíš kolik pro mě znamenáš, ale taky nevím kolik znamenám já pro tebe..
Vím jistě, že tě nechci ztratit a že tě strašně miluju!!!!
Autor Chicki, 07.08.2009
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí