Zvoním

Zvoním

Anotace: Otevřela :-)

Má srdce hoří žalem
Mé očí pláčou
Má tělo se chvěje...

Otevři mi dveře
,neboť já na tvůj zvonek stale zvoním.
Ať už mé srdce vina nežere
Ať mou lásku, opět lásku plodím.
Na tvých očích vidím nejistotu a strach
Podívej se na mě.
Nechci, aby to byl naší lásky krach.
Chci totiž dál žít jen kvůli tobě.
Nechci naši lásku položit v hrobě.
jen kvůli sobě.
Chci, aby ses chytla mých křídel.
a letěla se mnou za naší láskou.
Letěla pres všechny hory bolesti a hořkosti,letěla přes všechny řeky slz.
Tak už mi otevři dveře,neboť stále zvoním...
Autor smazanej, 07.08.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen, páááááááá, Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ač některé rýmy jsou již opoužívané, ta myšlenka a její naléhavost mne velmi zaujala

09.08.2009 03:51:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí