Kdo je on a kdo jsi ty?

Kdo je on a kdo jsi ty?

Anotace: Básníčka, kterou jsem vymyslel již v roce 2008 (no básnička, jen pár slov co se rýmují a pak jen text, ale psaná od srdce). Jak možná víte, mám svůj idol. Tady se zamýšlím nad tím, komu jsou určené písničky od Ewy Farny. Všem lidem? Nebo konkrétní osobě?

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Pro koho to děláš, pro koho se ztrháš,
kdo je ten šťastný, koho nemáš?
Tolik romantiky a tolik lásky, kde se to v tobě bere?
Před tolika lidma a ty si neděláš vrásky a
když už, tak jen na ústech tvořící tvůj úsměv.
Kdo proboha jsi ty anděli bez křídel,
odkud jsi přišla, co tady chceš?
Proč mě bůh trestá, ty má vyvolená jseš a
nemůžu tě získat, jak pes mě štveš!
Jednou se uběhám a ty mě chytíš,
pak jestli se zakousneš, jako bych byl kořist,
pak čekej!
Zakousnu se taky!
Autor Virteal, 07.08.2009
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí