Nic se nezměnilo

Nic se nezměnilo

Anotace: Ach jo. Právě jsem napsal báseň o životě, ze které se zase vyklubala báseň o lásce. xD No snad se vám bude líbit. Ale i když se z toho vyklubalo něco jiného, tak se mi to strašně líbí. Jen pořád to stálé smutnění nad láskou se mi už zdá stereotypní.

Sbírka: Koho nejvíc milujem?

Nic se sakra nezměnilo, miluji stále jen svůj život.
Štěstí se mi navrátilo, Amor magor však nedal milost.
Stále si sním, stále létám po obloze s červánky,
nikdo se mi neozývá. To už jsou snad přeháňky!
Stále sám a romantický, dívám se na hvězdnou oblohu,
říkám tiše: „Miluji tě“ – být s tebou ovšem nemohu.
Nevím, jak ti to mám říct, možná už je pozdě,
jsem tady jen pro tebe a miluji tě hodně.
Nevím jak mám dokázat moji lásku k tobě,
tak utápím se ve smutku, pláču na svém hrobě.
Chci být přítel – kamarád, ten co tě vždy potěší,
být tvým článkem do života, tím mé smutky vyřešíš.
Autor Virteal, 08.08.2009
Přečteno 516x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí