Temný Anděl

Temný Anděl

Anotace: o mě a mé lásce

6.1.2009 00:30

Temný Anděl

Stále temný Anděl jsem
neskrývám se už
čelem jdu všemu vstříc
bez lásky nejsem nic
přesto nelituji
a litovat nehodlám
neboť jsem miloval
a stále miluji dál
přesto kráčím
cestou necestou
za Tebou lásko má
leč úděl náš je
přetěžký a dlouhý
ale jednou budem volní
a láskou svobodní
a temní Anděle zmizí
ale mi zůstanem
Anděli
Autor JarekBrnoCz, 09.08.2009
Přečteno 307x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Tacca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané

09.08.2009 13:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí