Návraty do prázdna

Návraty do prázdna

Anotace: Být tady nebo být tam, vrátit se nebo zůstat sám..?

V chladných podvečerech
choulím se v náručí
muže beze jména,
který mě naučí
návratům do prázdna.

V mrazivých nocích,
když touhy netají
v samotě a ve tmě
mé sny mi šeptají:
"Navrať se do prázdna."

Dívám se do slunce
vždy plna nadějí,
ptám se sama sebe,
zda se mám raději
navrátit do prázdna.

Když z nebe padá déšť,
přes kaluže skáču,
už zase tak sama
pro sebe si pláču
z návratu do prázdna.
Autor little.punkie, 09.08.2009
Přečteno 257x
Tipy 2
Poslední tipující: JohnyD., Veru
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o( jojo, ja to taky znam...

27.08.2009 07:24:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí