Dny

Dny

Anotace: u této básně se musíte usmívat :-)

Poprvé s tebou venku,musím přiznat mel jsem trochu strachu.
Podruhé nemusel jsem používat nic na oprášení prachu,
žádné utěrky, hadříky ani vysavač či lapač
Protože ty jsi použila srdce,
a já odkapávač,
abych si vychutnal každou část lásky sladce.
Potřetí už byli problémy s dětmi,
ale ty ses smála.
A říkala si, že to dáme dyžtak do nějaký bedny,
nebo že bys o to dítě stála.
Ale oba víme že nejlíp nám je…
Když nafoukneš bříško, když se neptám, když se milujeme,když usínáme vedle sebe,když se koukáme do svých očí…
A proto nepochybuj a slituj se nad mojí duší co má srdce co pro tebe buší…
Počtvrté hádky zalili naše srdce,
ale odešly jako přívalové deště,
byli tu s námi krátce.
a ani malíř nestačil použit svoje štětce.
Ted tu stojí před tebou nahý,
ty se mi už nesměješ.
A jsem přece ten tvůj pravý
teď se beztak zasměješ.
Popáté?mám tě rád.
Autor smazanej, 09.08.2009
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: 6thSun, Mbonita, Psavec, Dev_LATea_princess, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak se to mohlo stát..

09.08.2009 13:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí