Opuštěná milenka

Opuštěná milenka

Anotace: ...Never together Forever...??

Měsíční svit lůžko zalije
Jako bílý plátek lilie
Šat sklouzne lehce po šíji
Pro tenhle pocit lidé zabíjí

Kéž lhostejnost se mě dříve zhostí
Než zbaběle bez boje
Vykradou se z pokoje
Ozvěny tvé přítomnosti

Natěsnané pod maličkou stříšku
Rodné listy všech mých hříšků
Mrtvolky slastných pocitů
Lásko, řekni, proč nejsi tu?

Tma koutů samotou mě děsí
U dveří leží bílá halenka
Ta, jež spěšně obléknu si
Já, opuštěná milenka
Autor 3Cherry, 10.08.2009
Přečteno 343x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, maliska, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi. Tip.

30.08.2009 12:53:00 | Pevya

Pěkná...

10.08.2009 15:02:00 | Květka Š.

krásná i když smutná

10.08.2009 14:21:00 | hypertenze

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí